IMG_6193

Cathalijne van Nieuwamerongen

Graag stel ik mezelf aan u voor! Mijn naam is Cathalijne van Nieuwamerongen en werk als oefentherapeut en kinderoefentherapeut in de praktijk.. Naast dat ik een moeder ben van twee fantastische jongens, jeugdcoördinator bij de rugbyvereniging ben, graag op het hockeyveld sta, ben ik eigenaresse van therapie van nieuwamerongen.

Nadat ik in 2000 het CIOS in Arnhem heb afgerond, met afstudeerrichting bewegingsagogie, heb ik kort gewerkt bij het militair revalidatie centrum te Doorn. Desondanks deze gave werkplek had ik toch besloten verder te willen studeren. Omdat ik graag mijn skills en tools wilde uitbreiden om zo de patiënt beter te kunnen begeleiden. In 2004 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut. Al snel kon ik aan de slag als oefentherapeut en wel in Didam.
Nadat ik een kortdurende samenwerking had in de maatschap, kreeg ik de mogelijkheid om de praktijk in zijn geheel over te nemen. Ik heb geen moment getwijfeld en mezelf met volle overgave hierin gestort. Nu werk ik al ongeveer 14 jaar in mijn eigen praktijk en ga op mijn werkdagen met plezier naar mijn werk. Omdat mijn werk gewoonweg mijn passie is volg ik elke cursus en scholing nog met erg veel nieuwsgierigheid en enthousiasme! Elke patiënt is voor mij belangrijk en zie het als mijn levenstaak om de patiënt naar volle vermogen te helpen en een fijne tijd in de praktijk te verzorgen. Zodat ze zonder klachten en met meer inzicht over zichzelf en hun lichaam de praktijk verlaten.

Wilt u meer weten over onze behandelmogelijkheden? Neem gerust contact op via cathalijne@vannieuwamerongen.eu of 0316-224734