Tarieven

Onze tarieven

Per jaar veranderen de tarieven voor Oefentherapie. Deze veranderingen en vaststelling wordt bepaald door de Minister van Volksgezondheid. De mate van vergoeding voor Oefentherapie kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Dit hangt af van hoe u verzekerd bent.

Therapie van nieuwamerongen heeft, met uitzondering van het CZ label (CZ, OHRA en Nationele Nederlanden), een contract met alle zorgverzekeraars. Het contract met het CZ-label is niet gesloten door therapie van nieuwamerongen vanwege de slechte voorwaarden voor ons als oefentherapeuten. Bent u verzekerd bij CZ, OHRA of Nationale Nederlanden? Dan betaalt u de nota aan therapie van nieuwamerongen en vervolgens dient u de nota in bij CZ, OHRA of Nationale Nederlanden. Houdt er rekening mee dat het tarief van de praktijk hoger kan zijn dan CZ, OHRA of Nationale Nederlanden aan u vergoed. De beste voorwaarden voor ons als oefentherapeuten worden geschept door zorgverzekeraar DSW en Menzis.

Mocht u naar aanleiding van deze vragen nog informatie willen dan staan wij u graag te woord. Bel of mail gerust via 0316-224734 of mail@vannieuwamerongen.eu

Betalingsvoorwaarden

Voor de verzekeringsmaatschappijen waar wij een contract mee afgesloten hebben, worden de tarieven conform de contractvoorwaarden gehanteerd. Indien u voldoende bent verzekerd voor Oefentherapie wordt de declaratie rechtstreeks naar de verzekeringsmaatschappij gestuurd. Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor Oefentherapie, neem dan contact met ons op voor de actuele prijzen.