Lynn den Balvert
FB_IMG_1538658710004

Lynn den Balvert

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Lynn den Balvert en woon in Zevenaar. Ik ben afgestudeerd in februari 2016. Ik heb voor het vak PMT gekozen omdat ik graag bewegingsgericht met verschillende doelgroepen aan gedragsverbetering werk. Door de grote variatie aan cliënten waarmee ik gewerkt heb, heb ik veel ervaring opgedaan. Ik kan goed luisteren naar de cliënten en hierdoor persoonsgerichte therapie aanbieden. Dit vind ik erg belangrijk omdat iedereen anders is, maar ook omdat ik het belangrijk vind dat de cliënt zich op zijn/haar gemak voelt. Ik omschrijf mezelf als een gemotiveerd, enthousiast en leergierig type. Dit maakt dat ik graag blijf doorleren en mijn kennis wil blijven vergroten om zo mijn handelen te kunnen verbeteren. De verbinding die ik aanga met de sociale omgeving van de cliënt zorgt ervoor dat de PMT op een hoger niveau kan worden aangeboden. De doelgroepen waarmee ik werk zijn kinderen, gezinnen en volwassenen.

Ik help:
• kinderen die een sociaal-emotionele hulpvraag hebben (zoals kinderen met autisme, ADHD, hooggevoeligheid). Door middel van lichamelijke activiteiten, oefeningen en opdrachten ga ik samen met het kind experimenteren met ander gedrag. Zodat het kind komt tot een gevoel “ik mag er zijn”! / “ik kan het!
• gezinnen welke behoefte hebben aan het herstel van de harmonie onderling.
Daarnaast help ik samengestelde, uiteengaande en eenouder gezinnen.
Het doel is om de gewenste gedragsverandering te bewerkstelligen. Waardoor een ieder de situatie aan kan, welke voorheen voor problemen zorgden.
• volwassenen die worstelen met woede aanvallen, paniekaanvallen, moeite hebben met lichamelijke grenzen aangeven/herkennen. Tijdens de begeleiding zoekt ik als therapeut naar de verbinding tussen denken, praten (uiten), voelen en oplossingen bedenken.
Wilt u meer informatie? Dat kan via lynn@vannieuwamerongen.eu
of 0316-224734